ΕΤΑΙΡΕΙΑ

WallGlass - Καινοτόμα Συστήματα Κάλυψης

Έχοντας επενδύσει σε σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και καταξιωμένους μηχανικούς και τεχνικούς, εγγυάται υψηλή ποιότητα υλικών, άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και άριστη λειτουργικότητα των κατασκευών της.

Η φιλοσοφία της εταιρείας Wallglass είναι να παρέχει κατασκευές υψηλών προδιαγραφών, να εξασφαλίζει απεριόριστες λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις, δίνοντας έμφαση κυρίως:

• Στην προκοστολόγηση του έργου χωρίς «επιπρόσθετα» και «κρυφά» έξοδα.
• Κάνοντας σειρά προτάσεων ώστε να μπορεί ο επαγγελματίας και ο ιδιώτης να επιλέξει την πιο κατάλληλη λύση για τον χώρο του.
• Δίνοντας μικρή χρονική διάρκεια κατασκευής και τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.
• Προσφέροντας λύσεις ώστε η κατασκευή να είναι αισθητικά σύγχρονη, οικονομικά συμφέρουσα και πάνω απ’ όλα ασφαλής.
• Στην κατασκευαστική λεπτομέρεια και στην άριστη ποιότητα των υλικών τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώντας να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά και να είναι κοντά στον επαγγελματία αλλά και στον ιδιώτη έχει εξελίξει τις εφαρμογές της και έχει προσθέσει νέες ώστε να καλύπτει ακόμη περισσότερες περιπτώσεις διαχωρισμού, ανανέωσης, επέκτασης, διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και αίθριους χώρους, βεράντες, πισίνες, μπαλκόνια, χώρους στάθμευσης κ.α. σε κατοικίες.

Ο χρυσός κανόνας για κάθε επιχειρηματία είναι:

«έλα στη θέση του πελάτη σου».

Portrait of Orison Swett Marden

Orison Swet Marden