ΣΕΙΡΑ SFR-G

SFRG sketch

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΑΝΕΛ

Το σύστημα επιτρέπει στο φυσικό φως να περάσει στον καλυπτόμενο χώρο προσφέροντας συνάμα μια περίπου ανεμπόδιστη θέα του ουρανού, ενώ παρέχει προστασία από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Προαιρετικά, παρέχεται και λύση σκίασης στην εφαρμογή με ύφασμα τύπου “κουρτίνα πλισέ” το οποίο τοποθετείται κάτω από τα γυάλινα πάνελ και έχει ανεξάρτητο μοτέρ. Τα συστήματα έχουν τη δυνατότητα ανοίγματος εν μέρει ή και ολοκληρωτικά καθότι η κίνηση των πάνελ και της υφασμάτινης κουρτίνας είναι ελεγχόμενη.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ SFR-G

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Y-axis Κλίση 15%
1 μοτέρ: X-axis * Y-axis <= 22m2

Στοιχεία Οδηγού
Εάν : X-axis <= 1,9m
Τότε μόνο στις 2 άκρες
Εάν : 1,9m < X-axis <= 3,7m
Τότε 3 στοιχεία, το 2ο σε απόσταση a = X-axis / 2
Εάν : 3,7< X-axis <= 5,5m
Τότε 4 στοιχεία σε διαστήματα a = X-axis / 3

Y-axis <= 5,96m

Πάνελ γυαλιού

πλάτους 46cm, με διάφανους triplex υαλοπίνακες πάχους 4+4mm, που πληρούν παράλληλα το επιθυμητό μήκος [Y-axis].

Κλείσιμο - Σφράγιση

Πίσω και μπροστά από τα γυάλινα πάνελ, ειδικά σχεδιασμένα προφίλ αλουμινίου με ελαστικά προφίλ, καταφέρνουν στεγανοποίηση μεταξύ τους.

Οδηγός

Οδηγοί αλουμινίου* διατομής 6,6cm x 19cm, όπου το σύστημα μετάδοσης κίνησης των γυάλινων πάνελ, οι τροχοί και τα απαραίτητα στοιχεία μόνωσης (μαλακή βούρτσα 18mm, στεγανωτικά ελαστικά προφίλ) εφαρμόζουν.
*Ο αριθμός εξαρτάται από το πλάτος του συστήματος [ X-axis ] και τον αριθμό των μοτέρ.

Ανασυρόμενο

Η σύνδεση των πάνελ με τους οδηγούς αλουμινίου γίνεται με ειδικά ψαλίδια INOX.
Σύστημα μετάδοσης κίνησης με ηλεκτροκινητήρα σωληνωτού τύπου - Μέσω αξόνων μεταδίδει κίνηση σε γρανάζια, όπου υπάρχουν ιμάντες και συρματόσχοινα τα οποία θέτουν σε λειτουργία τους τροχούς που μεταφέρουν τα ψαλίδια των πάνελ.

Σκίαση (προαιρετικό)

Προαιρετική λύση σκίασης εφαρμογής οροφής SFR-G, με ηλεκτρικά ανοιγόμενα τμήματα τύπου «κουρτίνα πλισέ» και ύφασμα ΖΑΚΑΡ 65% PES & 35% CO ή PVC . Οι Οδηγοί αλουμινίου (διατομής 4,5cm x 2,7cm) εφαρμόζουν στο εσωτερικό μέρος των οδηγών του συστήματος SFR-G, ενώ φέρει σύστημα μετάδοσης κίνησης με ηλεκτροκινητήρα σωληνωτού τύπου – ανεξάρτητο ηλεκτρικά από τα πάνελ.

Ανοιγόμενη οροφή με γυαλί και σκίαση 07

Χρώμα

Για τα μεταλλικά μέρη του συστήματος - πέραν των INOX ψαλιδιών - υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε χρώμα RAL της επιλογής σας.