ΣΕΙΡΑ WG-100 P

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΧΟΥΣ 10mm - ME PARKING​

Η σειρά WG-100 P είναι μια εφαρμογή πτυσσόμενων υαλοπινάκων, προσαρμόσιμη σε πλήθος αναγκών διαρρύθμισης, διαμόρφωσης, διαχωρισμού και κάλυψης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η έλλειψη κάθετων πλαισίων μας προσφέρει μια ανεμπόδιστη θέα προστατεύοντας μας ταυτόχρονα από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Πτυσσόμενα Κρύσταλλα με parking 12

Χρήσεις :

  • Κατάλληλη για μικρά αλλά και μεγάλα ανοίγματα – χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των φύλλων που θα αποτελούν την εφαρμογή.
  • Ιδανική για βιτρίνες καταστημάτων, αίθρια, πισίνες, βεράντες, περιμετρική κάλυψη για πέργκολες, διαχωρισμούς εσωτερικών / εξωτερικών χώρων και πολλά άλλα όπου υπάρχει ανάγκη ή επιθυμία για ένα ελκυστικό τρόπο να επεκτείνετε τη χρήση και την αξία του ακινήτου ή της επιχείρησής σας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WG-100 P

Χαρακτηριστικά :

Μέγιστο πλάτος πτυσσόμενου φύλλου : 110cm

Μέγιστο ύψος πτυσσόμενου φύλλου : 330cm

Μέγιστο βάρος πτυσσόμενου φύλλου : 80kg

Πάχος υαλοπίνακα : 10mm
Η εφαρμογή δέχεται υαλοπίνακες Tempered με τρύπες άνω και κάτω, για τη σωστή συγκράτηση τους.

Η πτυσσόμενη πόρτα μπορεί να έχει μέγιστο βάρος 80kg, μέγιστο ύψος 295cm και μέγιστο πλάτος 100cm.

Η εφαρμογή εξυπηρετεί περιπτώσεις με μεγάλο αριθμό φύλλων και ποικίλους τρόπους εναπόθεσης αυτών σε parking.

Οδηγός Αλουμινίου WG 100X57

Ο οδηγός αλουμινίου πλάτους 10cm, ύψους 5,7cm ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της κάθε εφαρμογής ως μια «ράγα» στην οποία κινούνται οι πτυσσόμενοι υαλοπίνακες, μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από οποιαδήποτε επιφάνεια π.χ. σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο κ.α. τα οποία κρατούν τον οδηγό σε απόλυτη ευθεία και αντέχουν τα φορτία της κατασκευής.

Τα ανοίγματα χωρίζονται σε επιθυμητό και κατασκευαστικά επιτρεπόμενο αριθμό ανεξάρτητων λειτουργικά φύλλων, που ασφαλίζουν στο δάπεδο ή μεταξύ τους με ενσωματωμένους σύρτες ή κλειδαριές.

Τα φύλλα, μέσω ειδικά σχεδιασμένων ράουλων, κινούνται ομαλά κατά μήκος του οδηγού αλουμινίου στο επιθυμητό σημείο στάθμευσης απελευθερώνοντας πλήρως το χώρο.

Μικρά στερεά και συνεχή προφίλ αλουμινίου στο πάνω και κάτω μέρος του κάθε υαλοπίνακα, τα μεταφέρουν με ασφάλεια, ενώ φέρουν πάνω τους τα ράουλα, τους σύρτες και τις κλειδαριές.

Κάθε φύλλο πτυσσόμενου υαλοπίνακα μπορεί να φτάσει σε ύψος έως 330cm και πλάτος έως 110cm με μέγιστο βάρος τα 80 κιλά περίπου.

Ειδικά πλαστικά προφίλ (ταπάκια) και κάθετα διάφανα προφίλ πολυκαρμπονικά, επιτυγχάνουν την ένωση μεταξύ των φύλλων.

Η ένωση σε άκρες, γωνίες και όταν υπάρχει πτυσσόμενη πόρτα, γίνεται μέσω κάθετων πολυκαρμπονικών προφίλ που φέρουν μονωτικές βούρτσες, ενώ στην κορυφή και στο κάτω μέρος του κάθε φύλλου, τοποθετούνται στα προφίλ αλουμινίου, μαλακές βούρτσες 18mm που καλύπτουν επαρκώς τα μικρά κατασκευαστικά κενά που μπορεί να υπάρχουν ήδη στον χώρο και απορροφούν τις πιθανές ανωμαλίες του εδάφους.

Πτυσσόμενη Πόρτα

Σχεδόν οποιοδήποτε από τα φύλλα της εφαρμογής μπορεί να κατασκευαστεί και ως πτυσσόμενη πόρτα, η οποία θα φέρει μηχανισμό επαναφοράς στο επάνω μέρος, χερούλι στο κρύσταλλο και κλειδαριά στο κάτω μέρος για ασφάλιση στο δάπεδο, έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση στον χώρο που καλύπτεται ή χωρίζεται, καθώς τα φύλλα θα είναι ανεπτυγμένα.
Η πτυσσόμενη πόρτα μπορεί να φτάσει σε ύψος έως 295cm και πλάτος έως 100cm ώστε να μην ξεπερνά το μέγιστο βάρος των 80 κιλών περίπου και κινείται ακριβώς όπως και τα υπόλοιπα φύλλα προς τον χώρο στάθμευσης.

Σταθερή Πόρτα

Το πρώτο ή το τελευταίο φύλλο κάθε εφαρμογής μπορεί να κατασκευαστεί και ως σταθερή πόρτα, η οποία θα φέρει μηχανισμό επαναφοράς στο δάπεδο, χερούλι στο κρύσταλλο και κλειδαριά στο κάτω μέρος για ασφάλιση στο δάπεδο, έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση στον χώρο που καλύπτεται ή χωρίζεται, καθώς τα φύλλα θα είναι ανεπτυγμένα.
Η σταθερή πόρτα μπορεί να φτάσει σε ύψος έως 300cm και πλάτος έως 100cm ώστε να μην ξεπερνά το μέγιστο βάρος των 80 κιλών περίπου.

Όλα τα εμφανή στοιχεία αλουμινίου μπορεί να είναι με επεξεργασία ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικά βαμμένα σε απόχρωση RAL στο χρώμα της επιλογής σας. Τα ειδικά πλαστικά προφίλ (ταπάκια) είναι πάντοτε μαύρα για την αποφυγή αλλοίωσης του χρώματος του πλαστικού από καθαριστικά που χρησιμοποιούνται στα δάπεδα ή με το πέρας του χρόνου.