ΣΕΙΡΑ WG-300 Η

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΧΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 30mm - ME ΜΕΝΤΕΣΕ

Η σειρά WG-300 H είναι μια εφαρμογή πτυσσόμενων υαλοπινάκων τύπου “Φυσαρμόνικα” με μεντεσέδες, προσαρμόσιμη σε πλήθος αναγκών διαρρύθμισης, διαμόρφωσης, διαχωρισμού και κάλυψης μικρών ανοιγμάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Στις εφαρμογές με πλαίσια (σειρά WG300) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλούς τύπους υαλοπινάκων (π.χ. διπλούς υαλοπίνακες σε διάφορους συνδυασμούς, Triplex γυαλιά ασφαλείας, γυαλιά πάχους > 10mm κ.α.) για αυξημένη ασφάλεια, μόνωση και μειωμένο ενεργειακό κόστος.

Πτυσσόμενοι Υαλοπίνακες με πλαίσια και μεντεσέ

Χρήσεις :

  • Κατάλληλη για μικρά ανοίγματα όπου, είτε για κατασκευαστικούς ή και για αισθητικούς λόγους, θέλουμε να αποφύγουμε τη χρήση parking.
  • Ιδανική για βιτρίνες καταστημάτων, μπαλκόνια, διαχωρισμούς εσωτερικών / εξωτερικών χώρων και πολλά άλλα όπου υπάρχει ανάγκη ή επιθυμία για ένα ελκυστικό τρόπο να επεκτείνετε τη χρήση και την αξία του ακινήτου ή της επιχείρησής σας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WG-300 H

Τομή φύλλου εφαρμογής WG-300 με μεντεσέ

Χαρακτηριστικά :

Μέγιστο πλάτος πτυσσόμενου φύλλου : 90cm

Μέγιστο ύψος πτυσσόμενου φύλλου : 250cm

Μέγιστο βάρος πτυσσόμενου φύλλου : 60kg

Μέγιστο πάχος υαλοπίνακα : 30mm

Η εφαρμογή εξυπηρετεί περιπτώσεις μικρών ανοιγμάτων.

Ο οδηγός αλουμινίου πλάτους 5cm, ύψους 3,9cm ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της κάθε εφαρμογής ως μια «ράγα» στην οποία κινούνται οι πτυσσόμενοι υαλοπίνακες, μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από οποιαδήποτε επιφάνεια π.χ. σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο κ.α. τα οποία κρατούν τον οδηγό σε απόλυτη ευθεία και αντέχουν τα φορτία της κατασκευής.

Οδηγός κάτω (προαιρετικό)

Οδηγός αλουμινίου πλάτους 4,6cm, ύψους 2,7cm ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί εσωτερικά ή εξωτερικά του δαπέδου, ως μια κάτω "ράγα" κύλισης για τα φύλλα των εφαρμογών.

Οδηγός Αλουμινίου WG 46X27

Τα ανοίγματα χωρίζονται σε επιθυμητό και κατασκευαστικά επιτρεπόμενο αριθμό φύλλων (μονό ή ζυγό εφόσον υπάρχει οδηγός στο δάπεδο, ζυγός εφόσον δεν υπάρχει) που ασφαλίζουν στο δάπεδο ή στον οδηγό δαπέδου με ενσωματωμένους σύρτες ή κλειδαριές.

Τα φύλλα, μέσω ειδικά σχεδιασμένων ράουλων και μεντεσέδων, κινούνται μαζί και ομαλά κατά μήκος των οδηγών αλουμινίου στην επιθυμητή πλευρά του ανοίγματος, απελευθερώνοντας πλήρως το χώρο.

Πλαίσια στερεού και συνεχούς προφίλ αλουμινίου, καλύπτουν περιμετρικά κάθε υαλοπίνακα και τον μεταφέρουν με ασφάλεια, ενώ φέρουν πάνω τους τα ράουλα, τους μεντεσέδες, τους σύρτες, τις κλειδαριές και τα πλαϊνά στεγανωτικά αρμοκάλυπτρα αλουμινίου.

Κάθε φύλλο πτυσσόμενου υαλοπίνακα μπορεί να φτάσει σε ύψος έως 250cm και πλάτος έως 90cm με μέγιστο βάρος τα 60 κιλά περίπου.

Η ένωση μεταξύ των φύλλων, σε άκρες και γωνίες γίνεται μέσω κάθετων προφίλ αλουμινίου που φέρουν μονωτικές βούρτσες ή/και στεγανωτικά ελαστικά προφίλ.
Στην κορυφή και στο κάτω μέρος του κάθε φύλλου, τοποθετούνται στα πλαίσια αλουμινίου μαλακές βούρτσες 18mm που καλύπτουν επαρκώς τα μικρά κατασκευαστικά κενά που μπορεί να υπάρχουν ήδη στο χώρο και απορροφούν τις πιθανές ανωμαλίες του εδάφους.

Μεντεσές WG-300
Ένωση φύλλων εφαρμογής WG-300 με μεντεσέ

Όλα τα εμφανή στοιχεία αλουμινίου μπορεί να είναι με επεξεργασία ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικά βαμμένα σε απόχρωση RAL στο χρώμα της επιλογής σας.