ΣΕΙΡΑ WG-100 H

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΧΟΥΣ 10mm - ME ΜΕΝΤΕΣΕ

Η σειρά WG-100 Η είναι μια εφαρμογή πτυσσόμενων υαλοπινάκων τύπου “Φυσαρμόνικα” με μεντεσέδες, προσαρμόσιμη σε πλήθος αναγκών διαρρύθμισης, διαμόρφωσης, διαχωρισμού και κάλυψης μικρών ανοιγμάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η έλλειψη κάθετων πλαισίων μας προσφέρει μια ανεμπόδιστη θέα προστατεύοντας μας ταυτόχρονα από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Πτυσσόμενα Κρύσταλλα WG-100 με Μεντεσέ 08

Χρήσεις :

  • Κατάλληλη για μικρά ανοίγματα όπου, είτε για κατασκευαστικούς ή και για αισθητικούς λόγους, θέλουμε να αποφύγουμε τη χρήση parking.
  • Ιδανική για βιτρίνες καταστημάτων, μπαλκόνια, διαχωρισμούς εσωτερικών / εξωτερικών χώρων και πολλά άλλα όπου υπάρχει ανάγκη ή επιθυμία για ένα ελκυστικό τρόπο να επεκτείνετε τη χρήση και την αξία του ακινήτου ή της επιχείρησής σας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WG-100 H

Χαρακτηριστικά :

Μέγιστο πλάτος πτυσσόμενου φύλλου : 90cm

Μέγιστο ύψος πτυσσόμενου φύλλου : 250cm

Μέγιστο βάρος πτυσσόμενου φύλλου : 60kg

Πάχος υαλοπίνακα : 10mm
Η εφαρμογή δέχεται υαλοπίνακες Tempered με τρύπες άνω και κάτω, για τη σωστή συγκράτηση τους.

Η εφαρμογή εξυπηρετεί περιπτώσεις μικρών ανοιγμάτων.

Ο οδηγός αλουμινίου πλάτους 5cm, ύψους 3,9cm ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της κάθε εφαρμογής ως μια «ράγα» στην οποία κινούνται οι πτυσσόμενοι υαλοπίνακες, μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από οποιαδήποτε επιφάνεια π.χ. σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο κ.α. τα οποία κρατούν τον οδηγό σε απόλυτη ευθεία και αντέχουν τα φορτία της κατασκευής.

Οδηγός κάτω (προαιρετικό)

Οδηγός αλουμινίου πλάτους 4,6cm, ύψους 2,7cm ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί εσωτερικά ή εξωτερικά του δαπέδου, ως μια κάτω "ράγα" κύλισης για τα φύλλα των εφαρμογών.

Οδηγός Αλουμινίου WG 46X27

Τα ανοίγματα χωρίζονται σε επιθυμητό και κατασκευαστικά επιτρεπόμενο αριθμό φύλλων (μονό ή ζυγό εφόσον υπάρχει οδηγός στο δάπεδο, ζυγός εφόσον δεν υπάρχει) που ασφαλίζουν στο δάπεδο ή στον οδηγό δαπέδου με ενσωματωμένους σύρτες ή κλειδαριές.

Τα φύλλα, μέσω ειδικά σχεδιασμένων ράουλων και μεντεσέδων, κινούνται μαζί και ομαλά κατά μήκος των οδηγών αλουμινίου στην επιθυμητή πλευρά του ανοίγματος, απελευθερώνοντας πλήρως το χώρο.

Μικρά στερεά και συνεχή προφίλ αλουμινίου στο πάνω και κάτω μέρος του κάθε υαλοπίνακα, τα μεταφέρουν με ασφάλεια, ενώ φέρουν πάνω τους τα ράουλα, τους μεντεσέδες, τους σύρτες και τις κλειδαριές.

Κάθε φύλλο πτυσσόμενου υαλοπίνακα μπορεί να φτάσει σε ύψος έως 250cm και πλάτος έως 80-90cm με μέγιστο βάρος τα 60 κιλά περίπου.

Κάθετα διάφανα πολυκαρμπονικά προφίλ, επιτυγχάνουν την ένωση μεταξύ των φύλλων.

Η ένωση σε άκρες και γωνίες γίνεται μέσω κάθετων πολυκαρμπονικών προφίλ που φέρουν μονωτικές βούρτσες, ενώ στην κορυφή και στο κάτω μέρος του κάθε φύλλου, τοποθετούνται στα προφίλ αλουμινίου, μαλακές βούρτσες 18mm που καλύπτουν επαρκώς τα μικρά κατασκευαστικά κενά που μπορεί να υπάρχουν ήδη στον χώρο και απορροφούν τις πιθανές ανωμαλίες του εδάφους.

Όλα τα εμφανή στοιχεία αλουμινίου μπορεί να είναι με επεξεργασία ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικά βαμμένα σε απόχρωση RAL στο χρώμα της επιλογής σας. Οι μεντεσέδες παρέχονται με επεξεργασία φυσικής ή μαύρης ανοδίωσης. Τα ειδικά πλαστικά προφίλ (ταπάκια) είναι πάντοτε μαύρα για την αποφυγή αλλοίωσης του χρώματος του πλαστικού από καθαριστικά που χρησιμοποιούνται στα δάπεδα ή με το πέρας του χρόνου.