ΣΕΙΡΑ WG-300 P

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΙΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΧΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 30mm - ME PARKING

Η σειρά WG-300 P είναι μια εφαρμογή πτυσσόμενων υαλοπινάκων, προσαρμόσιμη σε πλήθος αναγκών διαρρύθμισης, διαμόρφωσης, διαχωρισμού και κάλυψης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Στις εφαρμογές με πλαίσια (σειρά WG300) μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλούς τύπους υαλοπινάκων (π.χ. διπλούς υαλοπίνακες σε διάφορους συνδυασμούς, Triplex γυαλιά ασφαλείας, γυαλιά πάχους > 10mm κ.α.) για αυξημένη ασφάλεια, μόνωση και μειωμένο ενεργειακό κόστος.

Πτυσσόμενοι Υαλοπίνακες με πλαίσια και parking 03

Χρήσεις :

  • Κατάλληλη για μικρά αλλά και μεγάλα ανοίγματα – χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των φύλλων που θα αποτελούν την εφαρμογή. 
  • Ιδανική για βιτρίνες καταστημάτων, αίθρια, πισίνες, βεράντες, περιμετρική κάλυψη για πέργκολες, διαχωρισμούς εσωτερικών / εξωτερικών χώρων και πολλά άλλα όπου υπάρχει ανάγκη ή επιθυμία για ένα ελκυστικό τρόπο να επεκτείνετε τη χρήση και την αξία του ακινήτου ή της επιχείρησής σας.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WG-300 P

Τομή φύλλου εφαρμογής WG-300 με parking

Χαρακτηριστικά :

Μέγιστο πλάτος πτυσσόμενου φύλλου : 100cm

Μέγιστο ύψος πτυσσόμενου φύλλου : 300cm

Μέγιστο βάρος πτυσσόμενου φύλλου : 80kg

Μέγιστο πάχος υαλοπίνακα : 30mm

Η πτυσσόμενη πόρτα μπορεί να έχει μέγιστο βάρος 80kg, μέγιστο ύψος 295cm και μέγιστο πλάτος 100cm.

Η εφαρμογή εξυπηρετεί περιπτώσεις με μεγάλο αριθμό φύλλων και ποικίλους τρόπους εναπόθεσης αυτών σε parking.

Οδηγός Αλουμινίου WG 100X57

Ο οδηγός αλουμινίου πλάτους 10cm, ύψους 5,7cm ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της κάθε εφαρμογής ως μια «ράγα» στην οποία κινούνται οι πτυσσόμενοι υαλοπίνακες, μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από οποιαδήποτε επιφάνεια π.χ. σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο κ.α. τα οποία κρατούν τον οδηγό σε απόλυτη ευθεία και αντέχουν τα φορτία της κατασκευής.

Τα ανοίγματα χωρίζονται σε επιθυμητό και κατασκευαστικά επιτρεπόμενο αριθμό ανεξάρτητων λειτουργικά φύλλων, που ασφαλίζουν στο δάπεδο ή μεταξύ τους με ενσωματωμένους σύρτες ή κλειδαριές.

Τα φύλλα, μέσω ειδικά σχεδιασμένων ράουλων, κινούνται ομαλά κατά μήκος του οδηγού αλουμινίου στο επιθυμητό σημείο στάθμευσης απελευθερώνοντας πλήρως το χώρο.

Πλαίσια στερεού και συνεχούς προφίλ αλουμινίου, καλύπτουν περιμετρικά κάθε υαλοπίνακα και τον μεταφέρουν με ασφάλεια, ενώ φέρουν πάνω τους τα ράουλα, τους σύρτες, τις κλειδαριές και τα πλαϊνά στεγανωτικά αρμοκάλυπτρα αλουμινίου.

Κάθε φύλλο πτυσσόμενου υαλοπίνακα μπορεί να φτάσει σε ύψος έως 300cm και πλάτος έως 100cm με μέγιστο βάρος τα 80 κιλά περίπου.

Η ένωση μεταξύ των φύλλων, σε άκρες, γωνίες και όταν υπάρχει πτυσσόμενη πόρτα γίνεται μέσω κάθετων προφίλ αλουμινίου που φέρουν μονωτικές βούρτσες ή/και στεγανωτικά ελαστικά προφίλ.
Στην κορυφή και στο κάτω μέρος του κάθε φύλλου, τοποθετούνται στα πλαίσια αλουμινίου μαλακές βούρτσες 18mm που καλύπτουν επαρκώς τα μικρά κατασκευαστικά κενά που μπορεί να υπάρχουν ήδη στο χώρο και απορροφούν τις πιθανές ανωμαλίες του εδάφους.

Αρμοκάλυπτρα αλουμινίου εφαρμογής WG-300
Ένωση φύλλων εφαρμογής WG-300
Τομή Πτυσσόμενης Πόρτας εφαρμογής πτυσσόμενων με πλαίσια

Πτυσσόμενη Πόρτα

Σχεδόν οποιοδήποτε από τα φύλλα της εφαρμογής μπορεί να κατασκευαστεί και ως πτυσσόμενη πόρτα, η οποία θα φέρει μηχανισμό επαναφοράς στο επάνω μέρος, χερούλι στο κρύσταλλο ή στα προφίλ αλουμινίου και κλειδαριά στο κάτω μέρος για ασφάλιση στο δάπεδο, έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση στον χώρο που καλύπτεται ή χωρίζεται, καθώς τα φύλλα θα είναι ανεπτυγμένα. Η πτυσσόμενη πόρτα μπορεί να φτάσει σε ύψος έως 295cm και πλάτος έως 100cm ώστε να μην ξεπερνά το μέγιστο βάρος των 80 κιλών περίπου και κινείται ακριβώς όπως και τα υπόλοιπα φύλλα προς τον χώρο στάθμευσης.

Σταθερή Πόρτα

Το πρώτο ή το τελευταίο φύλλο κάθε εφαρμογής μπορεί να κατασκευαστεί και ως σταθερή πόρτα, η οποία θα φέρει μηχανισμό επαναφοράς στο δάπεδο, χερούλι στο κρύσταλλο ή στα προφίλ αλουμινίου και κλειδαριά στο κάτω μέρος για ασφάλιση στο δάπεδο, έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση στον χώρο που καλύπτεται ή χωρίζεται, καθώς τα φύλλα θα είναι ανεπτυγμένα. Η σταθερή πόρτα μπορεί να φτάσει σε ύψος έως 300cm και πλάτος έως 100cm ώστε να μην ξεπερνά το μέγιστο βάρος των 80 κιλών περίπου.

Όλα τα εμφανή στοιχεία αλουμινίου μπορεί να είναι με επεξεργασία ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικά βαμμένα σε απόχρωση RAL στο χρώμα της επιλογής σας.