ΣΕΙΡΑ SFR-P

SFRP sketch

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ

Λύση πλήρους σκίασης του χώρου και υψηλή προστασία έναντι των δυσμενών καιρικών συνθηκών, με την δυνατότητα ανοίγματος εν μέρει ή και ολοκληρωτικά, καθότι η κίνηση των πτυσσόμενων πάνελ είναι ελεγχόμενη.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ SFR-P

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Y-axis Κλίση 15%
1 μοτέρ: X-axis * Y-axis <= 36m2

Στοιχεία Οδηγού
Εάν : X-axis <= 3,09m
Τότε μόνο στις 2 άκρες
Εάν : 3,09m < X-axis <= 6,11m
Τότε 3 στοιχεία, το 2ο σε απόσταση a = X-axis / 2

Y-axis <= 5,96m

Πάνελ Πολυουρεθάνης

Θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης πλάτους 46cm (πάχος 4cm), που πληρούν παράλληλα το επιθυμητό μήκος [ Υ-axis ]. Αποτελούνται από δύο μεταλλικά ελάσματα (ηλεκτροστατικά βαμμένα σε απόχρωση RAL 9002) και ενδιάμεση μόνωση από αυτοσβυνόμενη πολυουρεθάνη.

Κλείσιμο - Σφράγιση

Πίσω και μπροστά από τα πάνελ, ειδικά σχεδιασμένα προφίλ αλουμινίου με ελαστικά προφίλ, καταφέρνουν στεγανοποίηση μεταξύ τους.

Οδηγός

Οδηγοί αλουμινίου* διατομής 6,6cm x 19cm, όπου το σύστημα μετάδοσης κίνησης των γυάλινων πάνελ, οι τροχοί και τα απαραίτητα στοιχεία μόνωσης (μαλακή βούρτσα 18mm, στεγανωτικά ελαστικά προφίλ) εφαρμόζουν.
*Ο αριθμός εξαρτάται από το πλάτος του συστήματος [ X-axis ] και τον αριθμό των μοτέρ.

Ανασυρόμενο

Η σύνδεση των πάνελ με τους οδηγούς αλουμινίου γίνεται με ειδικά ψαλίδια INOX.
Σύστημα μετάδοσης κίνησης με ηλεκτροκινητήρα σωληνωτού τύπου - Μέσω αξόνων μεταδίδει κίνηση σε γρανάζια, όπου υπάρχουν ιμάντες και συρματόσχοινα τα οποία θέτουν σε λειτουργία τους τροχούς που μεταφέρουν τα ψαλίδια των πάνελ.

Χρώμα

Για τα μεταλλικά μέρη του συστήματος - πέραν των INOX ψαλιδιών - υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής σε χρώμα RAL της επιλογής σας. Τα πάνελ πολυουρεθάνης είναι σε απόχρωση RAL 9002.